Amplia participació dels nostres jugadors al Torneig de Reis de categoria Minibàsquet

13 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

El passat cap de setmana es disputa a Lluchmajor la segona edició del Torneig de Reis, de categoria minibàsquet. Aquest torneig enfronta a les seleccions de Eivissa, Menorca i dues seleccions de Mallorca, tant a categoria masculina com a categoria femenina.

A categoria femenina cal destacar la presencia de una de les nostres, Irene Torralba; m’entres que a categoria masculina contàvem amb la participació de tres jugadors del club, Jaume Manresa, Ferran Bernácer i Joan Leon. Tots els nostres jugadors i jugadora realitzaren un gran torneig i, sobretot, s’ho passaren molt be fent el que mes els hi agrada, jugar a basquet.

Desde el club ens agradaria donar la nostra mes sincera enhorabona als nostres jugadors i animarlos a que segueixin fent feina com fins ara.

Podeu veure totes les fotografies del torneig al seguent enllaç:

http://picasaweb.google.com/federaciobasket/TorneoDeReyesMinibasket2011?feat=flashalbum#5560685924315719746

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com