La esquiadora mallorquina Úrsula Pueyo participa en els Campionats del Món d’Esquí Alpí adaptat

22 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Juegos Paralímpicos, Otros Deportes

El delegat de la Presidència per l’Esport, Diego González, assisteix a aquesta competició,  que te lloc a Sestriere (Itàlia), per donar suport a l’esquiadora.

L’esportista mallorquina, Úrsula Pueyo, component de l’equip Nacional d’Esquí de la Federació Espanyola d’ Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), participa en diferents proves dels campionats del Món d’Esquí Alpí adaptat, que es celebra aquest cap de setmana a la localitat italiana de Sestriere.

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, assisteix a la competició per donar el suport de tots el ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears a aquesta esquiadora paralímpica.

El delegat ha qualificat com a Úrsula Pueyo “d’exemple a seguir per tots, pels valors que representa d’esforç, voluntat i treball en equip”.

Als Campionats del Món també competeixen els discapacitats físics Jacob Guilera i Óscar Espallargas al costat dels esportistes amb deficiència visual Jon Santacana i Gabriel Gorce, amb les seves respectives guies.

Pueyo Marimón, Úrsula . La temporada 2009, aconseguí quatre medalles –tres de d’argent i una de bronze– en la I Copa Paralímpica del Món (Solleftea, Suècia). Va prendre part en els Campionats del Món d’Esquí per a discapacitats de 2010, durant els quals fou l’abanderada de l’equip paralímpic espanyol. El passat cap de setmana, aconseguí la medalla d’agent a la prova d’esquí alpí de Landgraaf (Holanda), preparatori pels Campionats del Món que tenen lloc aquest cap de setmana.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com