Crònica empreses vells “Rte Es Cruce”

23 enero 2011 | Por Webmaster | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

Retorn de les festes de Nadal i retorn a les victòries. Aquesta segona volta serà molt més complicada ja que l’equip d’empreses vell afrontarà gairabé tots els partits com a visitant (coses del calendari). L’inici ha estat  contra rivals que estan a la cua de la classificació, com són l’Iberostar (45-72) i La Caixa (41-83), els dos partits jugats  i guanyats de forma clara i senzilla de visitant.

En aquests partits s’han destapat jugadors com en Toni Oliver en anotació, autor de 17 punts, i n’Ia de Porreres, autor de 8 assistències contra La Caixa. A més, una vegada més és a destacar el poc egoísme existent entre els diferents jugadors de l’equip,  demostrant-se en el gran nombre d’assitències i la gran quantitat de jugadors que fan més de 8-10 punts  per partit.

En aquest darrer partit destacam els 28 minuts jugats d’en Toni Goiet, que per primera vegada juga més de 10 minuts en un partit i a més no es fa mal ni a ell ni a ningú.

Les properes setmanes vénen 2 partits claus per seguir “leaders”, un contra el tercer classificat l’Algaida, i contra el segon, l’altre equip felanitxer, únic equip que aconseguir guanyar als veterants felanitxers.

Podeu veure les estadístiques dels partits en el seu lloc corresponent. Així com el resum d’aquest primers 12 partits.

Salut i força

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó