CALVIA 61 – JOAN CAPÓ BONS ACABATS 40

24 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Primer partit d’aquesta nova lliga i primera derrota, merescuda i contundent.

El primer quart es l’únic que es salva d’aquest partit, sortirem bastant ficats i guanyarem el quart 11 – 14, però ja desde el principi es veia que ho passariem molt malament per defensar al Calvià.

A partir del segon quart i fins al final tot va ser un cúmul de despropòsits; ni defensàvem, ni atacàvem. No val la pena comentar res d’aquests quarts perquè tot seria negatiu hi hi va haver massa coses.

No se si es per les vacances, o per la falta de concentració que alguns jugadors mostren constantment tant a partits com entrenos o si pentura va ser un mal dia, però va ser un dels partits mes dolents d’aquesta temporada. No pot esser que cada pic que el contrari fa dos pams mes que noltros ens vengem abaix d’aquesta manera.

Ara cal fer feina per arreglar aquesta imatge de cara al partit del dissabte contra el pla.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com