Crònica de les infantils’98: 22/01/11

27 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

DE CAP A PEUS 52 – PORTO CRISTO 30

Dissabte tornàvem a jugar a Pto. Colom ( i ja van 3 dels 5 partits que hem jugat a casa) contra un rival que a la primera volta ens va complicar moltíssim el partit i contra el qual varem perdre de 5 punts.

El partit va començar igual que l’anterior, amb domini nostre però amb moltes errades davall de cistella, però gràcies a una bona defensa de na Cater a sa jugadora 5 del Pto. Cristo, elles tampoc aconseguiren anotar gaire i arribàrem al final del primer quart amb un marcador 10 – 6.  En el segon quart el nostre domini va ser clar, amb bons atacs però sobretot amb molt bones defenses amb ajudes que no deixaven que les contràries s’acostessin a cistella, arribant al descans amb una avantatja en el marcador de 19 punts.

Després del descans varem haver de fer molta feina per aturar a les contràries, però l’actuació de na Maria en defensa va ser clau per igualar el parcial (10 – 10).  En el darrer quart, varem seguir fent feina i creàrem moltes jugades que acabaven en cistella on participaven la majoria de jugadores.

Vull agrair a tots els familiars els seus ànims i a na Maria i en Miquel per ajudar-me tant amb les nines. També cal donar l’enhorabona a totes les nines pel partit fet, ja que cada una va aportar coses molt importants:

–          Ana: Perquè ja se comença a moure bé davall de cistella i pels seus 6 punts.

–          Gema: Per defensar fort i robar 6 pilotes i per treure ràpid permetent crear contraatacs.

–          Maria: Per la seva gran defensa a la jugadora 5, robant 7 pilotes i anotant 2 punts.

–          Cata: Per les seves ajudes en defensa, les seves 6 pilotes robades, els 4 taps que va posar i els seus 4 punts.

–          Júlia: Perquè ja se li lleva la por a jugar quan el partit es complica i pels seus 4 punts.

–          Andrea: Per la seva recuperació, la seva rapidesa en atac i els seus 3 punts.

–          Laura: Perquè es mou molt bé per tota la pista encara que de vegades no la vegin i per la seva feina davall de cistella.

–          Cater: Per la seva gran defensa a la jugadora 5, robant 6 pilotes i ajudant a pujar la pilota molt ràpid.

–          Nena: Pel seu bon joc davall de cistella, agafant 13 rebots i anotant 12 punts.

–          Silvia: Per la seva visió de la defensa que li permeté robar 10 pilotes, per estar sempre davall de cistella i agafar 11 rebots i pels seus 6 punts.

–          Montse: Per la seva feina per treure el contraatac i no donar mai una pilota per perduda i pels seus 2 punts.

–          Magda: Per la seva lluita davall de cistella, agafant 12 rebots i aconseguint 13 punts.

Lliga 22/01/10: De Cap a Peus 52 – Pto. Cristo 30 (5)