ALEVINS F-11. FERRE 2 – PENYA CIUTADELLA 0.

29 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Continua sa bona marxa dels alevins f-11, que avui han tornat a guanyar en un partit complicat en el Penya per 2 a 0, els ciutadellencs ens han obligat a donar lo millor de noltros, ja que ens han presionat molt be i fent una bona feina en defensa, hem de pensar que en el partit d’anada vam empatar i ja sabiem que el partit no seria facil.
Els jugadors han sortit disposats desde el principi ha dur el domini des partit, i ja hem aconseguit el primer gol en el primer quart, gol que ha marcat en David, el gol ens ha donat mes soltura dins es partit i desde aquest moment hem dominat fent una bona feina d’equip tots els jugadors, que cercaven la velocitat dels nostres davanters per fer el gol de la tranquilitat, a pesar que hem tingut 3 ocasions molt clares, no ha estat fins la part final del partit que hem aconseguit el definitiu 2 a 0, després de una bona jugada que ha culminat en Joan Caballo, un gol que ha fet justicia en el bon partit de tot s’equip.
Amb aquesta victoria continuam presionant al Menorca, peró la setmana que ve tenim una dificil sortida en es camp del Villacarlos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com