La presentació oficial dels equips de l’Espanya Hoquei Club reuneix prop d’un centenar de jugadors a Son Rapinya

29 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Hockey, Otros Deportes

La presentació oficial dels equips de l’Espanya Hoquei Club ha reunit avui al pabelló Joan Seguí de Son Rapinya prop d’un centenar de jugadors de les distintes categories (senior, junior, juvenil, infantil, aleví).

A la presentació del club,  fundat a l’any 1971, hi ha assistit el president del club, Mateo Martorell Marqués i el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González. A la seva màxima categoria, l’Espanya Hoquei és l’actual Campió de Lliga.

El delegat ha assenyalat “l’important esforç de la directiva del club i també dels pares i els familiars dels jugadors per la promoció del hoquei des de les bases, des de les primeres edats” i ha destacat “l’excel·lent nivell” dels jugadors.