INF MASCULI JOAN CAPÓ BONS ACABATS 54 – PLA C 28

1 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Juan Capo

Bona victòria de l’infantil masculí Bons Acabats que serveix per retornar sensacions. El partit comença amb clar domini dels nostres, amb un parcial de 7 – 0 fins que l’equip contrari va demanar temps mort i a partir d’aquí es produir un intercanvi de cistelles que ens deixava amb un 13 – 6 al final de quart.

El segon quart va ser un intercanvi de cops que es va decantar de part nostra gracies a un extraordinari Toni Antich, que va fer els 11 punts de l’equip a aquest quart, 11-10.

Així, ens anàvem al descans 8 punts amunt però amb una sensació estranya, perquè estaiem dominant però encara així regalàvem cistelles, hi havia imprecisió a l’hora de fer les passades i, sobretot, els nostre ritme era baix; donava la sensació de que quant ens poséssim les piles ens aniríem del partit.

I així ho férem, de la ma dels omnipresents Miquel Villalonga i Toni Antich varem pujar l’ intensitat i guanyarem la segona part del partit per un 30 – 12 que deixava les coses al seu lloc. Això ens deixa una victòria, 54 – 28, molt important de cara a millorar coses tranquil·lament.

A destacar:

–          La parella formada per Miquel Villalonga (27 punts) i Toni Antich (15 punts), fent entre ells 42 dels 54 punts de l’equip.

–          L’ intensitat mostrada, a comptagotes, però mostrada, a alguns moments del partit.

A millorar:

–          Les pilotes perdudes, massa.

–          La falta de concentració en defensa, preocupant, durant molt de temps.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com