Crònica del derbi d’empreses

5 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Sènior empreses: Joan Capó Rte Es Cruce 96-Joan Capó 65

Dues ” viejas glorias”, Guillem Amengual i Rafel Lladó,  i un porrerenc, Josep Maria Sastre, donaren la victòria a  l’equip més veterà.

Després d’un primer quart molt igualat (19-15), en Guillem Amengual (16 punts i 15 rebots) que dominà baix les cistelles en els primers 20 minuts va ser un dels jugadors importants per aconseguir un parcial de 32-15, en el segon quart,  que va començar a obrir diferències al marcador en el descans 51-30.

En el tercer quart (20-15), un inspiradíssim Josep Maria Sastre  (14 punts i 6 assistències), es posà l’equip a les espatlles i amb 3 triples aturà la reacció del joves felanitxers. En el darrer quart (25-20) agafà el relleu anotador en  Rafel Lladó (18 punts) que amb 12 punts en aquest període sentencià el partit.

Una de les claus del partit fou la gran quantitat de faltes assenyalades als dos equips a nivell de joc interior, degut al gran nombre de jugadors de l’equip veterà que poden jugar en aquesta posició, aquests no ho patiren en excés, mentre que els joves que només tenien tres jugadors interiors en patiren les conseqüències. Per una altra banda també és de destacar que 5 jugadors veterans passaren els 10 punts, els ja mencionats i en Pj Fullana 14 i M Perelló 12.