Le Bijou de Bootz guanya el Critèrium d’Hivern per davant de Magistral i Kent Barbes

9 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Le Bijou de Bootz

La reunió d’aquesta tarda ha estat la quinta del calendari PHH, que retransmet en directe Canal Equidia per a 45 països

El Critèrium d’Hivern ha tingut amb Le Bijou de Bootz, menat per Guillem Andreu, un guanyador indiscutible que ha dominat la carrera de forma clara i ha acabat, amb un temps d’1’17”4, per davant dels altres dos grans favorits: Magistral, amb Antoni Valls, 1’17”5, i Kent Barbes, pilotat per Antoni Frontera, 1’17”6. La cursa, sobre una distància de 2.650 metres, ha comptat amb 12 participants de tres i més anys internacionals. El cavall guanyador, de la Quadra Germanes Cardona, ha assolit un temps dues dècimes per damunt del registre de l’any passat a la mateixa carrera, en què quedà quint. Cal recordar que a l’edició de 2010, Kent Barbes, guanyà el Critèrium amb un temps d’ 1’16”7, a les regnes del joquei Fuet d’Or 2010, Antoni Frontera.

El Critèrium d’Hivern ha inaugurat la reunió d’aquesta tarda, amb un programa de sis curses PHH, obertes a les apostes externes on line dels principals operadors de joc hípic europeu i amb el Canal Equidia de testimoni, retransmeten les carreres per a 45 països. La reunió d’avui ha estat la quinta del calendari PHH previst per enguany.

Miquel BarcelóRecuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com