JUVENIL LLIGA BALEAR. AT.BALEARS 3 – FERRE 0.

20 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 3 a 0 en es camp del Balears, un partit que com preveiem ha estat molt dificil per els nostres jugadors ja que s’equip mallorqui es troba en un bon moment i el gol en es minut 4 ens ha fet mal deixant es partit de cara per es conjunt local.
No hem tingut temps de situar nos gairebé i ja ens hem trobat el primer gol als 4 minuts fet que ha pesat a s’equip que ha intentat refer-se, presionant la sortida del Balears i agafar l’esquena de la defensa, peró ells amb el marcador favorable han quedat ben posicionats cercant la contra, durant gran part del primer temps es partit ha estat igualat, peró novament ens hem trobat amb un gol a 2 minuts del descans que ha estat quasi definitiu.
Encará quedava la segona part per intentar aixecar el resultat, peró ens ha costat molt superar la bona disposició del Balears que amb el marcador de cara anava controlant el joc, els nostres jugadors ho han intentar de totes les maneres peró no hem estat encertats per reduir sa distancia en es marcador, encara ens han marcat el 3 gol, que ha deixat el resultat definitiu de 3 a 0.
Ara hem de pensar amb el decisiu i complicat partit que ens esperá a casa per aconseguir un bon resultat que ens allunyi de les posicions de descens.
Anims al.lots, amb lluita i esforç ho aconseguirém.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com