QUINZE MINUTS PER ESBORRAR I UN PARTIT PER RECORDAR

20 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
U.E.LLORET

Un partit que al principi se’ns va posar molt difícil, amb un rival molt ben plantat al camp, el qual es va avançar als 4 minuts, i que durant els primers compassos de la primera part ens va tenir contra les cordes. Però que en el 25 els nostres ja havien donat la volta al marcador, i al descans ja guanyava per 4-1. Actuació magistral de Vicenç Canyellas el qual va marcar tres gols d’una qualitat impressionant amb gol olímpic inclòs.
Un Lloret de rècord, aconsegueix la novena victòria consecutiva i no coneix la derrota com a local.
Gols: Vicenç Canyellas (3), Pau Daviu (1), i un gol en pròpia porta.