JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 – FERRIOLENSE 0.

27 febrero 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
Ferre Ferriolense

Avui els juvenils de lliga balear han aconseguit una importantissima i necessitada victoria contra es coer de sa lliga en Ferriolense per 2 a 0 en un partit que hem dominat i haguessim pogut haver guanyat mes ampliament.
Han sortit a per totes els jugadors per sumar els 3 punts, i ja en els primers 10 minuts hem disposat de dues ocasions de gol que no han entrar per sa gran aturada des porter mallorquí, que avui ha estat el millor jugador de llarg del seu equip perque ha evitat una golejada, es partit ha entrat en una fase de nervis en que dominavem la situació peró ens ha costat arribar a porteria, fins el final del primer temps hem disposat de dues arribades en perill, la nostra porteria no ha passat apuros, han fet una gran feina en es migcamp per evitar problemes i no els hem donat opció.
La segona part ha començat amb els nostres jugadors molt posats en es partit sense voler deixar escapar es partit, i ens els primers minuts del segon temps es porter del Ferriolense sa tornat a lluir en un parell de bones intervencions, s’equip continuava apretant i sa justa recompensa ha arribat en el minut 12 de la segona part quant en Caballo ha fet el primer gol que ha desbordat s’alegria a tots els jugadors una bona jugada.
El gol ens ha donat es control i tranquilitat que necessitavém, a partir d’aqui el domini encara ha estat mes clar amb altres arribades amb perill, el segón gol ha arribat a 11 minuts del final en una gran jugada d’en Txiqui, driblant jugadors ha entrat dins s’area i no ha perdonat, era el gol de la tranquilitat. Fins i tot hem fallat un penal que hagués arrodonit es marcador peró no ha fet falta i d’aquesta manera agafam una mica d’aire, la setmana que ve jugarém en es camp de l’Arenal amb ses mateixes ganes de treure un bon resultat que ens allunyi des perill.
ANIMS AL.LOTS AMB AQUESTA LLUITA HO TREUREM ENDAVANT.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com