Valeriano Alles Menorca Volei – Oxidoc Palma(Dissabte 18,00 Hrs) a IB3 podreu viure l’apassionant derbi de volei femení

3 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Volley

El proper dissabte dia 5 de març, i per segon any consecutiu, IB3 Televisió emetrà en directe des de Ciutadella el derbi de volei de Superlliga femenina que enfrontarà el Valeriano Allès i l’Oxidoc Palma. Així ho ha donat a conèixer el director general d’IB3 Pedro Terrasa, acompanyat per la presidenta del club Cati Moll i per la capitana de l’equip Tico González en una roda de premsa celebrada al polisportiu de Ciutadella.

Amb aquesta retransmissió es demostra, en paraules del director general Pedro Terrasa, “l’aposta per la informació de proximitat que només es pot trobar a IB3”. La televisió autonòmica reitera el seu suport als clubs que obtenen bons resultats com és el cas del Valeriano, ja que és un equip que a més d’anar en ascens, té una massa social de suport important a Menorca i un reconegut prestigi a nivell estatal.

Aquest partit de màxima rivalitat arriba en un moment en què el Valeriano és líder de la Superlliga i l’Oxidoc està lluitant per fer-se un lloc a les places que donen dret a disputar els play off de títol. En paraules de Terrasa és “un dels millors partits que es pot trobar a la Superlliga” de fet, ambdós equips disputen o han disputat enguany competicions europees.

Les jugadores del club ciutadellenc afronten aquest partit “encara amb més ganes” i de “manera especial” segons han confessat la presidenta i la capitana, en què l’Oxidoc Palma guanyà el partit de primera volta jugat a Mallorca i que per tant ara és el torn de la revenja. Tant Moll com González han agraït a IB3 que faci possible la retransmissió.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com