JUVENIL LLIGA NACIONAL. ARENAL 1 – FERRE 1.

5 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Juvenil

Els juvenils de lliga nacional han aconseguit un important punt en es camp de l’Arenal un equip que estava molt necessitat i que avui volia aconseguir sa victoria per sortir del descens per lo que ha estat un partit dificil, peró que els jugadors que entrena en Romero una vegada mes han donat sa cara en tot moment fent una gran feina per tot es camp que ha tingut el just premit del punt aconseguit, la unica nota negativa ha estat la lesió de Dani Perez que ha tingut que ser substituit en es minut 18 i que esperém que no sigui res important.
Ha començat molt concentrat el nostre equip ja que sabién que l’Arenal sortiria amb molta empenta, a mesura que anavén passant els minuts hem anat controlant mes es partit amb alguna arribada perillosa dels nostres jugadors, peró dins es camp hi havia por de no veure`s sorprés i fins el final del primer temps es marcador no sa mogut.
En el minut 3 del segon temps l’Arenal ens ha sorprés aconseguint el primer gol, peró la reacció ha estat molt bona del nostre equip i en Tomeu Allés ha fet s’empat en els 10 minuts de la segona part un gol que ens ha tornat a donar tranquilitat per afrontár la darrera mitja hora en que, amb molta solidesa defensiva hem anat tallant tot es perill de s’equip mallorquí, hem intentat aprofitar alguna contra per capgirar es marcador que ens hagués donat gran part de la permanencia peró el punt es bo i la setmana que ve ens visitará el Sant Jordi un complicat rival, peró els jugadors ho donarán tot per aconseguir una victoria que podriá valdre la permanencia.
ANIMS AL.LOTS HO ACONSEGUIREU AMB AQUESTA LLUITA I COMPROMIS.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com