EL LLORET PERD EL SEU SEGON PARTIT CONSECUTIU

6 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

En un partit per oblidar, el Lloret sumà la segona derrota consecutiva davant l’Alcudia B. Tot i avançar-se al marcador, amb un gol de cap d’en Miquel Coll, el Lloret va regalar el partit amb dues jugades desafortunades defensivament. El partit havia començat bé, i el Lloret dominava l’encontre, i fins i tot aconseguí fer el 0 a 1. Però al darrer minut del primer temps, un regal defensiu suposava l’empat de l’Alcúdia B. L’empat va fer mal a un Lloret, que al segon temps va desperèixer i va tornar regalar el 2 a 1. Amb el marcador a favor, el partit va ser molt travat i sense control per cap dels dos equips.
Desprès d’aquestes dues derrotes per oblidar, diumenge que ve ens visitarà el Rotlet Molinar, on esperam que el Lloret recuperi la seva millor versió i pugui aconseguir tres punts importants per seguir somiant.

U.E. Lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com