Obert el període d’entrega de sol·licituds per a la concessió de patrocinis a esportistes individuals destacats de les Illes Balears 2011

7 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol, Otros Deportes
Gover Balear

La delegació de la Presidència per a l’Esport, a través de la Fundació Illesport,  ha obert el període d’entrega de sol·licituds per a la concessió d’ajuts amb patrocinis a esportistes destacats i màster de les Illes Balears 2011.

Les sol·licituds es poden presentar a la Fundació Illesport, carrer d’Uruguai, s/n, 07010 (instal·lació esportiva Palma Arena). Els terminis de presentació de documentació per a cada model de sol·licitud són especificats a les bases per a la concessió d’ajuts amb patrocini  (www.illesport.org).

Les bases estableixen el procediment que utilitzarà la Fundació Illesport per determinar els esportistes que patrocinarà i les quantitats econòmiques que destinarà a cadascun dels patrocinis.

La convocatòria d’ajuts amb patrocini té quatre  modalitats:

Model 1:

• Per a esportistes d’esports de participació individual i categoria absoluta que pertanyen a federacions d’esports olímpics/Paralímpics i que competeixen en modalitats olímpiques/paralímpiques. S’afegeix la possibilitat de presentar la sol·licitud a esportistes de categoria junior o sub23, però només amb resultats de pòdium a nivell mundial o europeu, i en modalitats olímpiques o paralímpiques. També podran presentar la sol·licitud esportistes de modalitats de conjunt o d’equip en modalitats olímpiques/paralímpiques.
• Per a esportistes d’esports de participació individual i categoria absoluta que pertanyen a federacions d’esports no olímpics/no paralímpics, amb una puntuació igual o superior a 8,5 punts a la classificació elaborada per la Fundació Illesport (karate, muntanyisme, activitats subaquàtiques, escacs, golf i patinatge).

• Per a esportistes d’esports olímpics i paralímpics que apareguin com a Esportistes d’Alt Nivell
• Per a esportistes de modalitats olímpiques o paralímpiques que estiguin a un Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR o CEAR)

• Per a esportistes preseleccionats per als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Model 2:

• Exclusiu per a esportistes de participació individual que pertanyen a les federacions de motociclisme o automobilisme i competeixen a categoria absoluta d’una competició oficial. S’afegeix la possibilitat de presentar la sol·licitud a esportistes de categoria junior o sub23, però només amb resultats de pòdium a nivell mundial o europeu.
• Per a esportistes d’esports de motor que apareguin com a Esportistes d’Alt Nivell amb caràcter vigent a les llistes publicades pel CSD al BOE.
• Per a esportistes d’esports de motor que estiguin a un Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR o CEAR).

Model3:

• Esportistes que no compleixen els requisits dels models 1 ó 2, bé pel tipus de modalitat que practiquen, o per la categoria a la que competeixen, o per no poder acreditar els mèrits que es requereixen als models 1 i 2.

Model4:

• Exclusiu per a esportistes que competeixen a categoria màster (veterans).

Un esportista podrà presentar sol·licitud per a diversos models, però només podrà rebre ajut amb patrocini d’un d’ells, que es correspondrà amb el model amb un import calculat més gran

La Fundació Illesport  té com objecte la promoció i el desenvolupament de l’esport balear, individual i col·lectiu, d’alt nivell. La base del programa de patrocini és l’anàlisi de la realitat esportiva i el recull d’informació dels esportistes de les Illes Balears. Aquest recull es farà a través de les federacions esportives i les sol·licituds dels propis esportistes.

Una  Comissió Avaluadora serà la que determini els esportistes a patrocinar i les corresponents aportacions econòmiques. Aquesta comissió estarà formada per un president, que recau en la figura del delegat de la Presidència per a l’Esport,  i cinc vocals.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com