Cròniques de les mini femení 00

15 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Juan Capo

Aquests darrers dies l’equip mini femení del 2000 ha tengut tres partits:

Sa Cabaneta 32 – Joan Capó 46

Joan Capó 42 – Jovent 27

Eu Moll 22 – Joan Capó 36

Estàvem davant una setmana important en la que es jugaven 3 partits en 8 dies, tipo NBA. La cosa no va poder anar millor ja que els tres partits acabaren amb unes treballades i merescudes victòries.

Sa Cabaneta 32 – Joan Capó 46

El primer enfrontament ens duia a Pòrtol a jugar contra un equip ben treballat i complet, amb bona defensa. De fet el començament del partit va marcar que no seria gens fàcil. Al final del primer quart 12 a 6 a favor de les locals. S’havia de defensar millor, posar un poc més d’intensitat i no permetre cistelles tant fàcils. El segon quart va esser el de la nostra revolució ja que amb un parcial de 0 a 14 es donava la volta al marcador. La resta del partit va ser igualada, de fet sols vàrem guanyar 2 dels 6 quarts però sobretot es va defensar millor.

Jugaren: M. Obrador 6, M. Uguet 12, Caterina 9, A. Grimalt 6, Marina 2, Míriam 4, Carme 5, A. Fiol, Joana, M. Miquel i Sílvia 2.

Joan Capó 42 – Jovent 27

A priori el partit més difícil dels tres ja que ens enfrontàvem amb el colíder imbatut del nostre grup. La consigna era sortir més concentrades que l’anterior partit i així va ser, un parcial de 20 a 6 al primer quart ja posava les coses més fàcils per la resta del partit. La igualtat fou la tònica en la resta del partit però en cap moment es va veure perillar aquesta important victòria.

Jugaren: A. Fiol 2, A. Grimalt, Ana, Carme 8, Caterina 6, Joana 4, M. Miquel, M. Obrador 9, M. Uguet 9, Marina 2, Míriam 2.

Eu Moll 22 – Joan Capó 36

El darrer de partit de la setmana ens duia fins al Port de Pollença en el que era el primer partit de la segona volta. A la primera volta ens vàrem enfrontar amb aquest equip minvat per la falta de jugadores, només es varen presentar amb 6, per tant estava clar que aquest partit seria més difícil al tenir l’equip sencer. Així va ser, novament la igualtat va marcar tot el partit. Al descans el marcador sols era 10 a 18. El començament de la segona part va ser un poc millor, sense tenir por a llançar a cistella i dominant el rebot ofensiu. Les diferències en el marcador arribaren als 20 punts. S’ha de destacar l’equilibri que s’està aconseguint en l’equip on totes les jugadores aporten el màxim, prova d’això és el repartiment de l’anotació:

A. Grimalt, Ana, Carme 6, Caterina 8, Joana 4, M. Miquel 4, M. Obrador 4, M. Uguet 6, Marina 6, Míriam i Sílvia.

Ara ve una setmana de merescut descans que aprofitarem per fer una visita al Ram com a premi la feina que s’ha fet fins ara i als bons resultats acoseguits a aquesta primera volta.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com