Conveni amb la Federació Balear de Caça

17 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Caza, Otros Deportes
Tugores i Ripoll signant

El Departament de Medi Ambient signa un conveni amb la Federació Balear de caça amb l’objectiu de descentralitzar l’expedició de llicències de caça i fomentar les activitats al Centre Cinegètic de Mallorca

La consellera de Medi Ambient, Maria Magdalena Tugores, i el president de la Federació Balear de Caça, Jaume Ripoll, han signat avui un conveni per descentralitzar l’expedició de llicències de caça, a més de promoure conjuntament activitats al Centre Cinegètic de Mallorca.

Així, a partir d’ara, l’Ofina de la Federació Balear de Caça podrà expedir llicències de caça oferint més comoditat als usuaris que fins ara només podien obtenir-les al Servei de Caça del Departament de Medi Ambient.

El conveni, que serà vigent fins a finals del 2011, també té com a objectiu fer diverses activitats al Centre Cinegètic de Mallorca i al vedats de caça la titularitat dels drets cinegètics dels quals siguin del Consell de Mallorca, tot dirigit a millorar la participació en disciplines saludables i de creixement i superació personal, de formació, de qualificació i de bones pràctiques cinegètiques.

El conveni també preveu la col·laboració en matèria de gestió cinegètica, conservació de les espècies de caça i de foment de la formació i les bones pràctiques cinegètiques.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com