“JUGANDO AL ATLETISMO”, 18.03.11

21 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

EquipsGran paper dels equips del Col.legi Joan Capó a la Final de Mallorca

La prova celebrada divendres passat al pavelló de Capdepera acabà amb el triomf de l´equip femení i el tercer lloc del masculí. En els dos cassos arrodonint una tarda plena de bones actuacions.

Aquest programa, convocat a nivell nacional i reservat a la participació de centres escolars de primària, inclou una sèrie de proves que es fan dins un pavelló i que constitueixen una nova forma de fer atletisme. Els equips estan integrats per cinc participants i cada un d´ells fa dues proves individuals (carrera: 10 x 10; llançaments: baló medicinal i javelina d´escuma; salts: laterals en 20″ o doble llargada d´aturats) i els tres relleus (5 x 2 voltes, 5 x 1 volta amb obstacles i el “gran prix”). Així que la participació de tots ells és molt àmplia.Ll. baló

L´equip femení del Joan Capó va estar integrat per Aina Artigues, Irene Torralba, Margalida Adrover, Marina Hernández i Melina Sánchez.

Des del primer moment encapçalaren la classificació dels 6 equips participants i a les proves individuals lograren una diferència de punts per afrontar còmodament els relleus que, per cert, varen esser anivelladísims amb l´equip que seria sotscampió, el col.legi Jaume I de Palma Nova.

La classificació final femenína fou: 1º Joan Capó, 70.5 punts; 2º Jaume I de Palma Nova, 56.5; 3º Ses Quarterades de Calvià, 45; 4º S´Alzinar de Capdepera, 40.5; 5º Son Ferrer de Calvià, 35.5; 6º S´Auba de Capdepera, 26

Amb l´equip masculí del Joan Capó hi participaren: Antoni de Felipe, Francesc Alzamora, Joan León, Xisco López i Joan Mendoza.Salts laterals

Tres dels cinc equips participants varen estar a un nivell molt parescut. Les proves individuals acabaren amb aquests tres equips pràcticament empatats (35, 35 i 34 punts).

Els relleus foren decissius i l´equip del Joan Capó, que va tenir un horabaixa molt encertat, va ser una mica més lent i per un escàs marge de punts no va poder conseguir l´objectiu de quedar entre els dos primers i poder anar a la final balear el 9 d´abril (objectiu lograt àmpliament per les nines)

La classificació masculina fou: 1º Jaume I de Palma Nova, 53 punts; 2º Ses Quarterades de Calvià, 48; 3º Joan Capó, 45; 4º S´Auba de Capdepera, 28 punts; 5º S´Alzinar de Capdepera, 25 punts

Relleus fem.

Compartir/Salvar

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com