Delegats de Club: jornada de formació a Menorca

22 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Seguimiento
Salvador Fornes en acción impartiendo sabiduría en Menorca

A la moderna Sala Multifunció d’Es Mercadal, la Federació de Futbol de les Illes Balears va convocar les persones que fan de Delegat en els partits de futbol a Menorca per assesorar-los en qüestions diverses. Jornades de Formació com aquesta ja n’hi va haver a Palma, a Manacor i a Inca.

La convocatòria va ser un èxit de participació per part de delegats de tots els clubs de Menorca. Més de 100 persones ompliren la moderna Sala Multifunció de l’Ajuntament d’Es Mercadal.

A les jornades hi participen especialistes com Salvador Fornés (Comitè d’Àrbitres, Joan Coll (Comitè Antiviolència), Àngel Herreros (Informàtic FFIB), Germán Rodríguez (assessor Jurídic) i Manuel Bosch (Secretari General), que expliquen a les persones designa pel club per fer de Delegat d’Equip o Delegat de Camp els seus deures i obligacions.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com