La Delegació de Presidència per l’Esport signa 14 convenis de patrocini amb esportistes destacats de les Illes Balears per un import de 313.500 euros

25 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

CONVENIS DELEGAT MARÇ

El delegat de la Presidència per l’Esport, Diego González, diu que el Govern “manté l’esforç econòmic al mateix nivell que l’any passat, donat els excel·lents resultats dels nostres esportistes”

La delegació de la Presidència per l’Esport, a través de la Fundació Illesport, ha signat avui un total de 14 convenis de patrocini amb esportistes destacats de les Illes Balears per un import de 313.500 euros.

Han signat convenis avui  Margalida Crespí (natació sincronitzada), Brigida Yagüe (taekwondo), Francisco Sánchez Parra (lluita lliure olímpica), Luis Jaime  Salom (motociclisme),  Joan Perelló (motociclisme), Antonio Sánchez (tir amb arc), Agustín Sánchez (lluita lliure olímpica), Sara Sánchez (lluita lliure olímpica), Maria del Mar Serrano (lluita lliure olímpica), Karima Sánchez (lluita lliure olímpica), Rebeca Mariño Torrado (taekwondo), José Luis Méndez Jiménez (taekwondo), Ismael Navarro (lluita lliure olímpica) i Juan José Ruíz Aguilera (lluita lliure olímpica).

La Fundació Illesport, patrocina mitjançant aquests conveni els esportistes balears   més   destacats  que   a   l’actualitat   competeixen  a escala internacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears.

La delegació de la Presidència per l’Esport destinarà el 2011 un total de 1.321.000 euros als convenis de patrocini amb esportistes destacats de les Illes Balears.  El delegat ha destacat que “un any més el Govern creu amb la inversió en l’esport, en valors i per això mantén l’esforç pressupostari al mateix nivell que el 2010, donat els excel·lents resultats dels nostres esportistes”.

El delegat ha demanat als esportistes que els convenis «tinguin un retorn amb forma de valors , ja que es paguen amb els doblers de la ciutadania».

Adjuntem curriculums dels esportistes:

Margalida Crespí Jaume (Palma, 1990). Natació sincronitzada. El 2010, va ser campiona a la Fina World Trophy de Moscou. A més, va ser cinquena en el Campionat d’Espanya d’Hivern a la modalitat de sol-lliure. A la modalitat d’equip i rutina combinada, va obtenir la primera posició. A la mateixa modalitat, va classificar-se segona al Campionat d’Europa celebrat a Budapest.

Brigitte Yagüe Enrique (Palma, 1981). Combat. El 2010 va classificar-se tercera en el rànquing mundial de l’any. També va ser campiona d’Europa per equips, títol que també va conquerir en el Campionat d’Espanya i en els Jocs Mundials (Sport Accor Games). Els anys 2009 i 2007 va ser campiona del Món; i el 2008 es va fer amb el títol de campiona d’Europa.

Lluís Salom Horrach (Palma, 1991). Motociclisme. El 2010 va quedar cinquè en el Mundial de 125 cc, amb un cinquè lloc al GP de Portugal i dos vuitens als GP del Japó i de Malaisia. També a 125 cc, va ser campió d’Espanya absolut el 2008 i segon a la categoria Júnior/sub 23 de la Red Bull Rockies Cup.

Francisco Javier Sánchez Parra (Palma, 1979). Lluita Lliure Olímpica. El 2010 es va proclamar campió d’Espanya i va ser el primer en el rànquing espanyol de la temporada, amb la qual cosa va reeditar els èxits a la competició estatal aconseguits l’any 2009; així mateix, el 2010, va quedar a la posició número deu en el Campionat d’Europa.

Joan Perelló Alejo (Palma, 1993). Motociclista. L’any 2010 es va classificar en la setena posició en el Campionat d’Espanya de Velocitat, a la categoria de 125 cc. En el Campionat d’Europa, va classificar-se en el lloc número 12. L’any 2009, s’havia classificat tercer en el campionat europeu i desè en el campionat espanyol.

Antonio Sánchez Núñez (Barcelona, 1977). Tir amb arc paralímpic. El 2010 es va proclamar campió d’Espanya i va ser també el primer classificat a la Copa d’Espanya. Així mateix, en el Campionat d’Europa es va classificar a la novena posició individual i a la cinquena en la posició per equips. El 2009, va ser campió del món per equips i campió d’Espanya.

Agustín Sánchez Parra (Palma, 1983). Lluita Lliure Olímpica. El 2010 va obtenir el títol de campió d’Espanya, es va classificar a la posició número 13 en el Campionat d’Europa i a la número 30 en el Campionat del Món. A més, va ser el tercer classificat en el Torneig Internacional de Larcana.

Sara Maria Sánchez Parra (Palma, 1982). Lluita Lliure. El 2010 es va proclamar campiona d’Espanya; en el Campionat d’Europa va quedar la dotzena i en el Campionat del Món, a la posició 23. El 2009, en el Campionat del Món va aconseguir el desè lloc i va ser la campiona del Campionat d’Espanya.

Maria del Mar Serrano Barceló (Palma, 1985). Lluita Lliure. El 2010 es va proclamar campiona d’Espanya i va ocupar la desena posició en el Campionat d’Europa. El 2009, també va ser campiona d’Espanya i cinquena al Campionat d’Europa, competició en què va aconseguir la medalla de bronze en l’edició del 2007. També el 2009 va ser cinquena als Jocs del Mediterranis.

Karima Sánchez Ramis (Calvià, 1991). Lluita lliure. El 2010 va ser la campeona en el Campionat d’Espanya Júnior; tercera en el Campionat d’Espanya absolut. En el Campionat del Món Júnior, va obtenir la cinquena posició i en el Campionat d’Europa Júnior, la novena. El 2009 va ser campiona d’Espanya sènior i dels Jocs Mediterranis.

Rebeca Mariño Torrado (Boiro, 1983). Combat. L’any 2010 es va proclamar campiona d’Espanya absoluta i es va classificar a la dotzena posició en el Campionat d’Europa, també absolut. A més, va ser la vuitena en el Campionat del Món Universitari, i es va classificar quarta al Campionat Internacional de Manchester.

José Luis Méndez Jiménez (Palma, 1982). Taekwondo/Combat. Va ser campiona d’Espanya absoluta i segona a la Copa d’Espanya, en categories olímpiques. Així mateix, va ser segona a la Copa del Mediterrani i en el Campionat Internacional de Mèxic. El 2008 es va classificar segona en el rànquing europeu de Gall -62 kg.

Ismael Navarro Sánchez (Palma, 1985). Lluita grecoromana. Es va classificar a la segona posició en el Campionat d’Espanya sènior del 2010, en què també va obtenir la quarta posició als torneigs internacionals de Thor Master (Dinamarca) i l’Open d’Oslo (Noruega). El 2009 es va classificar cinquè als Jocs Mediterranis.

Juan José Ruiz Aguilera (Palma, 1979). Lluita grecoromana. El 2010, va obtenir la medalla de plata al Campionat d’Espanya, la cinquena posició al Torneig Internacional Gran Premi d’Espanya, la sisena al Torneig Internacional Nykobing Faltser i la dotzena al Torneig Internacional Thor Master, a Dinamarca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com