Crónica Primera Nacional B: Entreculturas Montesión 7-5 A.VV Son Rapinya

26 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

SENIOR COLEGIO MONTESION

Crónica Primera Nacional B: Entreculturas Montesión 7-5 A.VV Son Rapinya

El entreculturas Montesión obtiene la victoria ante el Son Rapinya

Alineaciones:

Entreculturas Montesión: Kike, Joan (1), Priamo (2), Oscar (1) i Pau (1).

També jugaren: Loren, Juanito (1) i Pepe (1).

AVV Son Rapinya: Pepe, Pepi, José, Javi (2) i Chus (3).

També jugaren: Roberto, Julio, Corneta, Jesús i Guti.

Arbitres: José Antonio Fernández i Jesús Sánchez.

Taula: Sandra Santos.

Tarjetes: Grogues: Al local Joan i als visitants Corneta, José i Julio.

Gols: 0 – 1 (min. 7) Chus; 1 – 1 (min. Javi; 1 – 2 (min. 16) Priamo; 2 – 2 (min. 23) Joan; 2 – 3 (min. 27) Javi; 2 – 4 (min. 27) Chus; 3 – 4 (min. 28) Pepe; 3 – 5 (min. 29) Chus; 4 – 5 (min. 38) Priamo; 5 – 5 (min. 39) Oscar de penalti; 6 – 5 (min. 39) Juanito de doble-penalti; 7 – 5 (min. 40) Pau.

Incidencies: Pavelló San Pedro Claver, 75 espectadors.

Comentari:

El Son Rapinya diu pràcticament adéu al títol després de perdre 7 – 5 a la pista col·legial un partit en el que va anar per davant en el marcador durant 27 minuts i només va anar per darrera en l’últim minut. La primera part va acabar amb un parcial de 1 – 2, l’únic gol local a pilota aturada, i això que Javi Coll va llançar directament fora un llançament de doble-penalti que d’entrar hauria suposat el 1 – 3.

Joan Ribas empatava només començar la segona meitat, però ràpidament els vermells reaccionaven i, en menys d’un minut, feia dos gols (2 – 4). Pepe i Chus Gajete, autor d’un ‘hat-trick’ deixaven el marcador en un provisional 3 – 5 a 11:02 per al final. Roberto aturava un doble-penalti llançat per Oscar Tesías, Priamo evitava el sisè gol del Son Rapinya sobre la mateixa línia i, en la jugada següent, començava la remuntada del Montesión.

Dues decisions arbitrals (un penalti i un doble-penalti), amb les que els visitants es mostraren en total desacord, varen propiciar el 5 – 5 i el 6 – 5.

El Son Rapinya va jugar de cinc els darrers 1:35 amb Pepi de porterjugador, que va tenir l’oportunitat d’empatar a sis, però no va estar encertat i Pau va aprofitar el refús per a marcar de porteria a porteria el definitiu 7– 5 per als de Juanma Blázquez.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com