Crònica provincial femení: 25/03/2011

29 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

cronica

Santanyí 33 – Voipmimic.com 39

Important victòria enfront del líder, fins divendres invicte, en un gran partit de tot l’equip. Les jugadores del Joan Capó dominaren durant tot el partit, les locals sols es posaren una vegada davant en el marcador (9-7).  La gran defensa de les Felanitxeres va aconseguir frenar totalment el millor atac de la lliga (equip amb uns 60 punts de mitja per partit).

Una victòria molt important després de un començament de lliga molt irregular, i més tenint en compte el bons resultats aconseguits al torneig “deportes Serra”

Anotaren: Maria Sánchez 12p., Cata, Albons i Marina 6p., Agustina 3 p. i 9 rebots, Putxeta 3p., Sacares 2p, Cati López 1p. , també jugaren Isa, Cris, Maria A.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com