Agustí Mascaró, nomenat nou president de l’IEHM

31 marzo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes, Trote

Agustí Mascaró

La presidenta del Consell ha asistit a l’acte que ha tingut lloc aquest matí

La presidenta del Consell, Francina Armengol, i el conseller de Presidència, Cosme Bonet, han assistit aquest matí a la presa de possessió del nou president de l’Institut d’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Agustí Mascaró Pou, que ha tingut lloc a la sala d’Audiències de Palau Reial.

Mascaró venia ocupant el càrrec d’Administrador de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), depenent del Consell de Mallorca des de novembre de 2008. A partir de dilluns, 28 de març, ocupa el càrrec de President de l’IEHM, que havia ostentat fins ara l’anterior president Antoni Nadal.

Nascut a Palma l’any 1977, casat i amb dos fills, és Policia Local de Manacor des de 1988. Des de sempre ha viscut de prop el món del trot, compta amb llicència de menador des dels 14 anys. A nivell esportiu participà en el Campionat d’Europa Amateur de 2007 i assolí una sisena plaça que classificà a Espanya pel Campionat Mundial. Ha estat president de l’Associació d’Amateurs i Propietaris entre 2005 i 2008, periode durant el qual l’entitat rebé el reconeixement del trot europeu.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com