Cinquena jornada de bàsquet escolar

1 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

DSC07786Aquest passat dissabte es disputà a Santanyí la cinquena jornada de bàsquet escolar on aconseguirem dues victòries, els dos benjamins de l’escola de Joan Capó. Els resultats foren:

Iniciació:

* Sant Alfons 14 – 40 Zona 5

* Joan Capó 8 – 18 Llucmajor

Benjamins:

* Sant Alfons 21 – 65 Joan Capó A

* Joan Capó B 72 – 0 Badies

Aprofitam l’avinentesa per avisar-vos de que, si el temps ho permet, aquest dijous a les 17:30 es jugarà el partit dels benjamins A del Joan Capó contra els Benjamins B de Joan Capó, hi estau tots convidats!!

CRÒNIQUES DELS PARTITS DE L’ESCOLA DE BÀSQUET DE DISSABTE DIA 26 DE MARÇ

EQUIPS D’INICIACIÓ

JOAN CAPÓ 8 – LLUCMAJOR A 18

DSC07807 Els nins i nines de na Maribel i na Francina no pogueren aconseguir la victòria aquesta setmana, un canvi de darrera hora de rival, descarabutà els plans de les entrenadores, i van haver de jugar per segona vegada contra un rival fort. Tot i així els felanitxers lluitaren fins al darrer moment.

Jugaren:Joan M. (4p),  Pere Joan R., Andreu B., Àngels H., Paula H., Tomeu M.,  Andrea P. (2p), Vladimiro F., Marc H., Gema Mª R., Guillem L. (2p), Caterina M. i Albert D.

SANT ALFONS 14 – 42  ZONA 5

DSC07818Derrota pels més petits de Sant Alfons. Aquesta setmana els tocava una dura papareta, pel fet de no haver-hi més equips d’iniciació i poder completar la jornada els va tocar jugar amb un equip de nines d’una categoria superior, però tot i que les contràries eren més grans i més fortes no va assustar als nostres que feren un bon partit lluitant fins al final, tant en defensa com en atac. Destacar el bon partit de na Maria Villa i la bona defensa den Joan Talavante que va haver de marcar una nina que en feia dos d’ell!!
Jugaren: Alberto L., Jaume L., Joan T., Joan Albert, Aina V. (4p), Maria V. (8p), Santi A., Paula F., Miquel U., Aina F., Tomeu i Miquel U.

EQUIPS BENJAMINS

JOAN CAPÓ A 65 – 21 SANT ALFONS

DSC07795

Aquest cap de setmana hi tornava a haver derbi, s’enfrontaven el Joan Capó A contra Sant Alfons. Tot i tenir un arbitratge molt dolent els nins i nines de Felanitx s’esforçaren per fer un bon partit, i així fou. La superioritat del Joan Capó s’imposà des del principi, però els de Sant Alfons quart a quart ho anaren fent millor fins a aconseguir que al 2n, 3r i 4t quart les diferències no fossin tan grans. Destacar la bona actuació de Joan Toni Martorell del Joan Capó que fou el màxim anotador del partit amb 17 punts.

Per Sant Alfons jugaren: Luis S. (4p), Tià A., Irene H. (6p), Dani, Jimi, Miquel Àngel A. (5p), Pere i Joan (4p)

Per Joan Capó jugaren: Apol·lònia A., Joan Antoni M. (17p), Marta P. (10 p), Paula U. (2p), Miquel U. (10p), Núria G. (2p), Maria del Mar L., Pere M. (4p), Maria Àngels B. (6p), Victòria V. (6p) i Antoni B. (8p)

JOAN CAPÓ B 76 – 0 BADIES

DSC07809Nova victòria pels nins i nines dirigits pe’n Joan Pons i en Tià. Aquesta setmana ens tocava jugar contra un equip nou a la categoria d’un nivell clarament diferent als dels nostres jugadors i jugadores, però això no fou motiu de relaxació, jugarem un molt bon partit, tant en atac com en defensa, fet que va provocar que els rivals no fessin cap punt. Destacar l’aportació ofensiva de David Bernat Monserrat amb un total de 23 punts i un bon grapat de rebots.

Jugaren: Maria G. (2p), Núria O. (4p), Nerea G. (2p), Marta M. (18p), David Bernat M. (23p), Pedro D. (6p), Maria O. (2p), Rafel Joan B. (13p), Andreu S. i Francesc Xavier V.


Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com