La Fundació Illesport i l’IME col·laboren per a la millora dels camps de rugbi i futbol 11 del Poliesportiu Germans Escalas

1 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes, Rugby

Firma IME

La Fundació Illesport del Govern de les Illes Balears aportarà 1.400.000 euros d’inversió

El Govern, a través de la Fundació Illesport, i el Institut Municipal d’Esports de Palma (IME) han signat avui un conveni de col·laboració per desenvolupar  el programa de millora dels terrenys del complex poliesportiu Germans Escales amb la creació del camp de rugbi i d’un camp de futbol polivalent i millorant el de futbol 11.

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González i la presidenta de l’ Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma, Maribel González,  han signat  el conveni, mitjançat el qual la Fundació Illesport  es compromet a participar en el finançament plurianual del projecte de millora, amb l’aportació d’un ajut de 1.400.000 euros en concepte d’inversió de capital màxima.

El projecte preveu la adequació l’actual camp de rugbi en dimensions i superfície, millorant la superfície, drenatge i altres serveis mancats a l’actualitat.

El conveni estableix que  en primer lloc es construirà el camp de rugbi, a causa de la manca d’instal·lacions per aquest esport al municipi de Palma i l’increment de joves que practiquen aquest esport.

En la segona fase s’escometrà la construcció del camp de futbol polivalent, al temps que es millorarà el camp de futbol 11, adequant-lo amés a la pràctica de rugbi i futbol 7.  Tant el camp de rugbi com el camp polivalent futbol rugbi disposaran de gespa artificial de darrera generació, compatible per a la pràctica d’aquests dos esports.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com