ENS HI JUGAM MOLT. VINE A L’ESTADI BALEAR

5 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, comunicados, Fútbol

Vine a l’Estadi Balear

Ha arribat el moment de la veritat. Tots aquells que som socis o simpatitzants de l’Atlètic Balears o, senzillament, tots aquells a qui ens agrada el futbol en el seu estat mes pur, tenim una cita aquest diumenge dia 10 d’abril a les 12 del migdia a l’Estadi Balear. Vol esser aquesta una cridada dirigida especialment  a tota aquella gent que recorda quan, de petit, els seus pares o predins el duian a veure jugar el “Baleares”, el Club creat per molts homes i dones provinents de capes socials ben humils, que durant molts anys ha estat esperant el moment de retornar, i quedar, a una categoria que per història, per afició i per orgull l’hi pertoca de totes totes. Fa ara dos anys aconseguirem pujar a la segona B del futbol espanyol, però una deficient planificació de la temporada va impedir la continuitat a la categoría. Idò bé, l’història ens ha donat una segona oportunitat i no la podem deixar passar. Però la primera passa l’hem de donar  aquest diumenge tots plegats a l’Estadi en el partit contra la gramanet per aconseguir la permanència a 2aB. Hem de fer que els nostres jugadors es sentin recolçats per milers de “balearicos”, com a aquells temps del mític Son Canals, o com els primers anys, i ja en fa cinquanta, del magestuos Estadi Balear. Aquells menuts de a les hores s’han fet grans, és ben probable que quasi tots tenguin fills, fins i tot nets, però n’estic ben segur que la flama d’aquest històric Club va prendre en ells i es manté viva a un reconet dels seus cors. Veniu tots diumenge a ca vostra, a l’Estadi Balear. Ha arribat l’hora de fer costat al vostre equip de sempre, ara mes que mai.     DIUMENGE 10 d’abril a les 12:00 ATB – AT. GRAMANET (PARTIT DE 2ªB) ENS HI JUGAM MOLT. VINE A L’ESTADI BALEAR

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com