Ursus Ll.M., de la quadra Germans Llabata de Capdepera,

5 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
.

El passat diumenge, dia 3, es disputaren els Premis Ajuntament de Palma de trot, amb un hipòdrom de Son Pardo amb les graderies ben poblades d’espectadors. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Maribel González, acompanyada del nou president del’IEHM, Agustí Mascaró, i del president de la Gestora de la FBT, Joan Llabata, van lliurar els trofeus als respectius guanyadors.

Pel que a nosaltres ens interessa, diguem que en la categoria de poltres, els aspirants al Gran Premi Nacional 2011 van oferir un final d’infart amb un victoriós Antoni Frontera a les regnes d’ Ursus LL.M. (1’18”0), per davant d’Un d’en Fliper, pilotat per Joan Antoni Riera (1’18”1). La tercera posició ha estat per UP Chancen GM amb P.J.Pascual.

Enhorabona, per tant, als germans Llabata, propietaris d’aquest prometedor Ursus LL.M., amb el desig que en puguem contar moltes més victòries.

http://www.capvermell.org/

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com