Derbi escolar

6 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Derbi escolar dels benjamins de Joan Capó

Amb un dia preciós, el passat dijous dia 31 de març es disputà el partit de Benjamí Joan Capó “A” – Joan Capó “B”.

Bona jornada de bàsquet on els de tecer i quart disputaven el partit que tenien pendent. El resultat fou 43 -24 favorable al Joan Capó “A”, i com ja és costum la festa acabà amb un bon berenar per tots els jugadors i jugadores i també per a tots els assistents.

El partit no va començar bé per als nins i nines de’n Joan Pons i en Tià, els nervis van fer que sortissin una mica relaxats el que va ser aprofitat pel Joan Capó “A” que va guanyar el quart 14 – 0. Després les coses es van igualar una mica, sempre amb avantatge per als grans els altres quarts van ser més disputats, el segon quart quedaren 4 -3, el tercer 14 -6 i el quart 11-9. En Joan Toni fou el màxim anotador del Joan Capó “A” amb 10 punts i en David Monserrat fou el màxim anotador del Joan Capó “B”, i del partit, amb 11 punts.

Joan Capó A:

Jugaren: Joan Toni M. (10p), Marta P. (8p), Paula U., Miquel U. (6p), Núria G. (2p), Maria del Mar Ll., Pere M., M. Angels B. (4p), Victòria V. (5p) i Toni B. (8p)

Joan Capó “B”:

Jugaren: Nerea A., Maria G., Marta M. (4p), David M. (11p), Pedro D., Maria O., Miquel O., Rafel Joan B. (2p), Pere M., Francesc Xavier V. (1p) i Bàrbara F.

Aprofitam l’avinentesa per recordar-vos que el proper dissabte dia 9 d’abril hi haurà jornada a Portocolom.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com