Crònica de les infantils’98: 02/04/11

7 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Infantils SANT AGUSTI

Després de 3 setmanes d’aturada, a la fi hem començat a jugar una altra vegada.

Dissabte començàvem la darrera volta d’aquesta temporada amb l’objectiu de millorar el joc i els resultats de la segona volta. El nostre primer rival va ser el Sant Agustí, tercer classificat de la competició i amb el qual havíem perdut les dues ocasions anteriors per 10 i 24 punts.

El partit començà molt igualat, els dos equips tenien un ritme de partit baix (lògic després de descansar tantes setmanes) i les defenses es varen imposar a uns atacs lents i poc encertats. Arribàvem al final del primer quart amb un marcador de 8 a 5. En el segon quart les locals ja estaven dins el partit i nosaltres encara dormíem. La nostra defensa va baixar en intensitat i encara que el nostre joc en atac va ser més precís que en el primer temps, encara no va ser suficient per plantar cara a les contràries. Arribàrem al descans amb un marcador de 26 a 14 que encara ens permetia lluitar pel partit.

L’inici del tercer temps va ser desastrós, estàvem cansades per baixar a defensar i en atac esgotàvem la possessió sense haver tirat cap vegada a cistella. A tres minuts per acabar el quart les diferències en el marcador ja eren de 22 punts. A partir d’aquí vàrem canviar el xip i vàrem lluitar pel partit. La nostra defensa va ser molt forta i el nostre atac molt encertat, tot això ens va aportar un parcial 0 a 9 a favor nostre, posant el marcador 36 – 23 a principis del darrer quart.

Durant els darrers 10 minuts de partit el bon joc es va estendre a totes les jugadores que no donaven cap pilota per perduda i que varen agafar confiança en el tir, la qual cosa ens va permetre acurçar les diferències en el marcador fins als 7 punts, al final ens varen faltar dos minutets per lluitar per la victòria.

Cal destacar el bon joc de l’equip sobretot en els darrers minuts del partit i esperar que segueixin millorant la resta de partits d’enguany.

Jugaren: Laura, Gema, Maria 3 punts, Cata 2 punts, Andrea 6 punts, Ana 2 punts, Cater, Nena, Silvia 12 punts, Montse 2 punts i Magda amb 6 punts.