TERCERA DIVISIÓ. FERRE 6 – ARENAL 1.

10 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Ferre Arenal

Important victoria la que va aconseguir ahir l’equip de tercera contra l’Arenal per un contundent 6 a 1, una de les victories mes amplies en la nostra historia dins la categoria i sobretot important perque ens dona un marge respecte el descens.
Es partit va començar amb el nostre equip molt concentrat ja que ens hi jugavem molt, a mes va començar molt be ja que en el minut 8 un clar penal va suposar el primer gol que va marcar en David Melià, abans del primer gol ja haviem avisat, i es que vam sortir molt forts, a partir del gol va continuar la tonica de domini nostre sense que ens arribenssin a porteria a mes vam tenir la ocasió de fer el 2 a 0 en el minut 15 quant ens van fer un altra penal, el vam fallar peró i aixó va semblar posar dins es partit a l’Arenal que va conseguir aturar les nostres arribades, ells peró no van arribar mes que una vegada, que va suposar l’empat en el minut 25 de penal també, el partit va estar molt trebat fins el descans sense que poguessim trobar el nostre joc.
El segon temps peró va veure un canvi espectacular ja que vam aconseguir imposar-nos amb claredat i una vegada darrera l’altra rompiem la seva defensa, vam avisar dues vegades fins que va arribar el 2 a 1 en es minut 60 un gol que va fer en Juli, va ser clau ja que a partir d’aqui el nostre equip va ser letal en les contres, 4 minuts després va arribar el 3 a 1 de n’Hector un gran gol de lliure indirecte, a partir d’aqui els visitants van baixar els braços i van seguir ampliant es marcador en uns darrers 10 minuts de bogeria, primer va ser en Robert Pulido que va fer el quart, en Raúl va fer el cinqué en el minut 88 i ja ens temps afegit en David Melià aconseguia el 6 a 1 definitiu.
Aquest resultat ens tornará a donar la tranquilitat i confiança per els darrers 5 partits, la setmana que ve tenim una sortida dificil en es camp del Sant Rafael, peró amb aquesta actitud aconseguirem la permanencia.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA GRAN VICTORIA.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com