La Delegació de Presidència per l’Esport signa 10 convenis de patrocini amb clubs destacats de les Pitiüses

15 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

foto convenis clubs Eivissa 2011

La Delegació de Presidència per l’Esport signa 10 convenis de patrocini amb clubs destacats de les Pitiüses per un import de 128.778 euros

La Delegació de la Presidència per l’Esport, a través de la Fundació Illesport, ha signat avui un total de 8 convenis de patrocini amb clubs destacats de les Illes Balears per un import total de 128.778 euros.

La Fundació Illesport patrocina mitjançant aquests conveni els clubs balears   més   destacats  que   a   l’actualitat   competeixen  a escala internacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears.

S’han signat convenis (import variable 2010-2011) amb clubs d’esports col·lectius Palau de Congresos Ibiza PDV (bàsquet, Lliga Femenina 2), Space Tanit Eivissa (bàsquet, Lliga Femenina 2), CD Atlético Jesús (futbol, 1a Divisió Nacional femenina), Gasifred (futbol sala, Divisió d’Argent masculina) i CV Eivissa (volei, lliga FEV masculí).

D’altra banda, s’han signat contractes amb els clubs d’esports individuals per 53.584,09 euros amb els clubs CB Pitiús (badminton, Divisió d’honor);  Ibiza Badminton Club (badminton, Divisió d’honor) i els 3 equips de CTT Santa Eulària (Tennis taula. Divisió d’Honor Femenina, 2 Divisió Masculina, Divisió d’Honor Masculina).

Com ha destacat el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, amb la signatura d’aquests convenis es pretén un triple objectiu, a escala social, esportiva i econòmica. Des de l’òptica social, a través de la promoció dels valors associats a l’esport; des del punt de vista esportiu per maximitzar resultats; i des del punt de vista econòmic, generant espais nous d’ocupació, que redundaran en prosperitat.

Amb això es vol aconseguir l’objectiu concurrent entre la Fundació Illesport del Govern de les         Illes Balears i el clubs esportius, per quant es pretén una millor i més eficaç manifestació a la societat dels valors representats per l’esport des dels diferents clubs, finalitat coincident amb la política de promoció i desenvolupament de l’esport balear dut a terme des de la Fundació Illesport.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com