LA SELECCIÓ ALEVÍ DE FUTBOL SALA JUGA A EXTREMADURA

15 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Sala
futbol sala miguel bestard

Aquest divendres ha partit l’expedició balear amb la Selecció Aleví que participa en els Campionats d’Espanya. Del 16 al 19 d’abril, onze seleccions de tot Espanya jugaran a la localitat de Villafranca de los Barros (Badajoz). A la foto, el seleccionador Claudio Guerra i el seu ajudant, Manolo Galdón, amb el president Miquel Bestard.

Ignacio Martínez, president del Comitè de Futbol Sala de la FFIB, acompanya el combinat balear. La tornada està prevista per dimarts horabaixa.
Abans de partir, el seleccionador Claudio Guerra declarava: ‘Tenim molta il·lusió, l’idea és jugar amb molta intensitat i donar minuts a tots els jugadors perquè tots tenen aptituds tècniques, físiques i psicològiques bones’.
‘A Balears hi ha nins tant bons com a qualsevol altre comunitat i tenc molta confiança en fer un bon paper. Per damunt de la competició, lo vertaderament important és tenir una filosofia de joc i que aquesta experiència serveixi per a la formació dels nins’.
La plana web de la Federació Madrilenya de Futbol Sala retransmetrà aquest dissabte en directe a partir de les 12:30 h. el debut de la Selecció Balear davant Madrid.
La Selecció Balear, enquadrada en el Grup I, debutarà el dissabte 16 a les 12:30 h. davant Madrid al Colegio San José. El diumenge 17 s’enfrontarà a Aragó al Pabellón de la Juventud (a les 12:00 h. si perd el seu primer partit o a les 20:00 h. si el guanya).
El campió de cada un dels quatre grups es classificarà per a les semifinals, que es jugaran el dilluns 18 al Pabellón Municipal Extremadura a les 19:00 i a les 20:30 h. La final es disputarà al mateix pavelló el dimarts 19 a les 13:00 h.

FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com