CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVI: MADRID 5 – 2 ILLES BALEARS

16 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Sala

FUTBOL SALA: MALGRAT LA DERROTA DAVANT MADRID, GRAN SEGONA PART DE LA SELECCIO BALEAR ALEVI
Els illencs es recuperen d’un parcial advers de 4 – 0 en la primera part i, després del descans, aconsegueixen un parcial favorable de 1 – 2. Amb aquest resultat (5 – 2), Balears jugarà aquest diumenge a les 12:00 h. al Pabellón de la Juventud davant Aragó.

Madrid 5 – 2 Illes Balears
16/04/2011 – 12:30 – Colegio San José – Àrbitres: Guillem Bernal i Rodríguez Rastrollo