FINALS BALEARS BÀDMINTON

17 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes

La mallorquina Laura Terrassa i l’eivissenc Adrián Yeste, grans protagonistes de les Finals Balears  de Bàdminton en Edat Escolar

Hi han pres part 64 jugadors a les categories sub15 i sub17 masculí i femení, al Pavelló de Can Guerxo de Sant Jordi de Ses Salines

La mallorquina Laura Terrassa, amb tres medalles d’or, i l’eivissenc Adrián Yeste, amb dues medalles d’or i una de plata, s’han erigit en els grans triomfadors de les Finals Balears de Bàdminton en Edat Escolar, que s’han disputat al Pavelló de Can Guerxo de Sant Jordi de Ses Salines, a Eivissa, des de divendres i fins aquest migdia.

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, acompanyat del conseller de Política Esportiva del Consell d’Eivissa, Mario Avellaneda, i del president de la Federació Balear de Bàdminton, Frans de Haro, ha presenciat la darrera jornada de competició i ha fet lliurament de les medalles als campions, així com de les polseres que simbolitzen els valors associats a la pràctica esportiva (joc net, solidaritat, esforç, treball en equip, etc).

Després de tres dies de competició, amb 64 participants, els campions a les distintes categories han estat:

Categoria sub’15: Vicent Riera, d’Eivissa (individual masculí); Laura Terrasa, de Mallorca (individual femení); Daniel Coleto-Kevin Rooning, de Mallorca (dobles masculins); Laura Terrasa-Sabina Pérez, de Mallorca (dobles femenins), Joan Mut-Laura Terrasa, de Mallorca (dobles mixtos).

Categoria sub’17: Adrián Yeste, d’Eivissa (individual masculí), Isabel Pérez, d’Eivissa (individual femení); Adrián Yeste-Nicolas Riebow, d’Eivissa (dobles masculins); Aura Foguet-Elena March, de Menorca (dobles femenins) i Carlos Riudavets-Aurora Foguet, de Menorca (dobles mixtos).

En el total de Finals Balears d’aquests quatre dies (de dijous a diumenge) hi participen gairebé 700 esportistes, en sis esports distints: Bàdminton, Judo, Tennis taula, Voleibol, Handbol i Vela. S’ha de recordar que Eivissa i Formentera tornaran a estar en el punt de mira de l’Esport Escolar el cap de setmana del 6 al 8 de maig, amb la disputa del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de Gimnàstica Rítmica i Judo.

En conjunt, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes en 16 distintes modalitats. La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com ara el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com