Mata de Jonc, en infantil masculí i cadet masculí, i Puig d’en Valls, en cadet femení, campions d’Handbol de Balears en Edat Escolar

17 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Balonmano, Otros Deportes

FINALS BALEARS HANDBOL

Les finals s’han disputat des de divendres al Pavelló municipal de Santa Eulària des Riu

Els equips mallorquins del Mata de Jonc, a la categoria infantil masculí i cadet masculí, i l’eivissenc Puig d’en Valls, a cadet femení, s’han proclamat aquest migdia campions de Balears d’Handbol en Edat Escolar en imposar-se a les respectives lliguetes. L’escenari de la competició, iniciada divendres, ha estat el Pavelló municipal de Santa Eulària des Riu. Enmig d’una notable presència de públic a la jornada de diumenge, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha assistit al tram final de la competició i al  lliurament de trofeus, al costat del regidor d’Esports de Santa Eulària, Antoni Marí, i del president de la Federació Balear d’Handbol, Ignasi Cases. Així mateix, ha fet entrega de les polseres que simbolitzen els valors de la pràctica esportiva, com ara el joc net, el companyerisme o el respecte al rival.

La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com ara el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre altres.

En conjunt, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes en 16 distintes modalitats. Van començar a celebrar-se a finals de gener i no s’acabaran fins a mitjans del mes de juny.

S’ha de recordar que Eivissa i Formentera tornaran a estar en el punt de mira de l’Esport Escolar el cap de setmana del 6 al 8 de maig, amb la disputa del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de Gimnàstica Rítmica i Judo.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com