Crònica de les infantils’98: 16/04/11

19 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Infantiles DE CAP A PEUS

PTO. CRISTO 39 – DE CAP A PEUS 55

Partit emocionant contra el Pto. Cristo on les felanitxeres no varen anar per darrere en el marcador en cap moment del partit. El partit va començar amb les nostres jugadores molt actives en defensa i amb encert en les entrades per part de na Cater i n’Andrea que defensaren molt bé a a la jugadora clau de l’equip local impedint el seu joc. Na Cata va dominar en el tir interior i n’Ana en l’exterior. Varem ser lentes en el rebot i el contraatac però elles també i tan sols anotaren 2 cistelles, arribant al final del primer quart amb un marcador 5 – 15.

En el segon quart varem imposar el nostre joc amb un atac ràpid culminat amb les entrades de na Montse i na Gema i el bon joc interior de na Silvia i na Nena. Cal destacar el bon partit de na Maria sobretot en aquest quart pujant ràpidament la pilota i arribant a totes les ajudes en defensa, no afluixant el ritme ni la intensitat en cap moment. Arribàvem al descans amb una avantatja en el marcador de 25 punts. El tercer quart va ser molt semblant al segon, amb molt bones defenses però amb moltes errades en atac que feren que les contràries s’acostessin una mica en el marcador (24 – 46).

En el darrer quart el partit es va descontrolar una mica, varen aparèixer els nirvis per determinades accions arbitrals i el nostre encert davall de cistella va ser nul. De totes formes la feina feta durant els 30 minuts anteriors no va permetre que en cap moment les contràries s’acostessin molt en el marcador, arribant al final dels 40 minuts amb un marcador favorable per 16 punts.

Cal destacar el joc en equip de les jugadores encara que ens falta millorar molt en el tir. Jugaren:

  • Ana: Amb 6 punts, és la que fa menys faltes i la segona amb millor percentatge en els tirs exteriors. Ha evolucionat molt durant la temporada i ha anotat 32 punts.
  • Andrea: Amb 9 punts, és la que fa més assistències i roba més pilotes. És molt ràpida en atac i ja ha robat 118 pilotes i ha anotat 72 punts.
  • Cata: Amb 9 punts, és la segona amb millor percentatges en tirs exteriors i tirs lliures. És una jugadora que pot jugar a qualsevol posició i ha anotat 56 punts.

  • Cater: Amb 2 punts i 10 pilotes robades, no ha rebut cap tap en tota la temporada i té un 50% d’encert en tirs lliures. La millor defensora de l’equip i ha anotat 11 punts.

  • Gema: Amb 2 punts. Té la responsabilitat de treure per crear el contraatac i és ràpida en defensa, ha anotat 13 punts.
  • Júlia: És la que fa menys faltes i no ha rebut cap tap en la temporada. Les lesions no li permeten jugar molts de partits i ha anotat 18 punts.
  • Laura: És una peça molt important davall de cistella, es mou molt bé i és lluitadora, encara que li falta millorar en el tir, ha anotat 42 punts.

  • Magda: És la que agafa més rebots, la màxima anotadora i no ha rebut cap tap en tota la temporada. Li falta confiança en el seu joc davall de cistella, ha agafat 138 rebots i ha anotat 111 punts

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com