El LIPDUB ja és aquí!!

21 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

lipdub

Hola a tots i totes!!

Això del lipdub ja s’acosta. Después de la reunió un parell de cosetes:

  • El tros de cançó que ens ha tocat el cantaran dues nines en primera linea però tots els altres l’hem de cantar i ballar un poc. El nostre tross diu:

Mira, mira si hem recorregut terres

Que hem anat fins a Pedreguer,

Vall de Laguart, la Vall de Gallinera

A la Font, Pego i ací.

http://www.youtube.com/watch?v=HAPxy0ZJL5Y

(minut 2:17 a 2:28)

  • VESTIMENTA: Lo seu és calçons curts i camiseta de joc. En cas de que faci fred podeu dur el xandall damunt i si al cas ja ens ho llevarem.

Així mateix, si teniu perruques, capells, ulleres divertides, etc. Tot està ben vist, podeu dur tot tipus de complements i, si voleu, dur la cara pintada. Sou lliures de sortir com volgueu!

  • El club sortirà al carreró que hi ha entre el mercat i les escales que devallen cap a la font.
  • Sobertot pels més petits, els altres també podeu venir, hem quedat a les 09.30 davant l’ajuntament (a la porxada). L’hora d’acabar no la sabem, ens han dit que seràn un parell d’hores perquè farem més d’una gravació. De totes maneres han dit que com a tard serien les 13.30. Els més petits els tornarem a la plaça de les palmeres, així ses mamas poden fer el cafetó mentres esperen.
  • Tema coreo: Possiblement els petits sortiran fent-se passades de pit mentre la camara va passant i els altres estarem darrera ballant i animant la festa.
  • El més important: com més serem, més riurem i més lluida serà la festa. Perfavor passau la informació a tothom del club que tengueu al facebook perquè jo no les tenc (enviau-lis l’invitació a l’event del lipdub i llests). Ah! Molt important: Posau assistiré o no assistiré i jo sabre més o manco quants serem (eviatau posar alomillor assisitire perfavor…)

Ens veim dissatbte!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com