IBEROSTAR Hotels & Resorts nuevo patrocinador principal del Bàsquet Mallorca

28 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Fútbol

El Mallorca donarà suport al Basquet Mallorca, partir d’ara Iberostar Mallorca Bàsquet, en el seu repte de tornar a la Lliga LEB Or; el Playoff d’ascens comença aquest divendres 29 d’Abril en el pavelló municipal d’Inca davant l’Àvila.

L’equip dirigit per Xavi Sastre té un repte il.lusionant i el RCD Mallorca vol fer-li costat,  vol estar al costat d’un Club mallorquí de gran tradició i que representa a una important massa social, que  ara tracta de tornar a la divisió de plata del bàsquet espanyol.

Tots dos Clubs han arribat a un acord aquest dijous per intercanviar entrades entre els socis de tots dos equips, acord pel qual els socis del Iberostar Mallorca Bàsquet podran acudir al partit del proper dia 8 de Maig davant el Vila-real .

A canvi, els socis del RCD Mallorca que ho desitgin tindran una invitació per acudir al partit de playoff del Iberostar Mallorca Bàsquet.

D’altra banda volem recordar-vos que demà divendres l’entrenament és a porta tancada a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Com sempre es podrán gravar els primers 15 minuts i després, sobre les 12h sortirà Michael Laudrup en roda de premsa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com