Mèrida acull els Campionats d’Espanya d’Orientació i Tennis de Taula en Edat Escolar, amb 28 representants de les Illes Balears

29 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, otros deportes minoritarios

Foto Arxiu Orientació

Aquestes finals, que comencen avui,  es disputen fins al dia 2 de maig a les categories infantil i cadet

Des d’avui i fins al dia 2 de maig es disputen a la localitat extremenya de Mèrida els Campionats d’Espanya d’Orientació i de Tennis de Taula en Edat Escolar, en què prenen part 28 esportistes en representació de les Illes Balears: 16 en Orientació i 12 en Tennis de Taula. Les categories en què es competeix són infantil masculí, infantil femení, cadet masculí i cadet femení.  

La delegació balear està formada per 37 components, entre esportistes, tècnics i àrbitres. Entre els dos campionats, devers 900 persones es reuniran a Mèrida, que de forma paral·lela a la competició també viurà diverses activitats complementàries.

Avui al migdia, a l’Ajuntament de Mèrida, es fa la presentació oficial, per més tard fer el lliurament de les acreditacions i diverses reunions tècniques de tots dos esports, que iniciaran la competició demà divendres.

Foto Arxiu Orientació

Entre els 12 integrants de Selecció de Tennis de Taula hi ha els campions de les Illes Balears: Carlos Carulla (infantil masculí), Anna Monge (infantil femení), Eduard López (cadet masculí) i Helena Villacorta (cadet femení), que van guanyar les Finals Balears celebrades a Eivissa el 14 i el 15 d’abril. Sobre el paper, a la competició d’equips, és l’infantil masculí el que té més opcions de podi, ja que té entre els seus integrants els números 3 i 11 del rànquing espanyol, Emilio García-Romeu i el mateix Carlos Carulla, respectivament.

Pel que fa al Campionat d’Orientació, els participants competeixen a les modalitats d’esprint, llarga distància, mitjana distància i relleus. La Selecció Balear participa per cinquena vegada en el Campionat d’Espanya, amb un combinat compost per 16 membres, quatre per a cada categoria (infantil masculí, infantil femení, cadet masculí i cadet femení) i el criteri d’elecció s’estableix d’acord amb la puntuació obtinguda a les vuit millors curses de cada esportista sobre les 13 que componen la Lliga de Mallorca. El lema d’aquest esport és “Pensa i corre”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com