La Selecció infantil femenina de les Illes Balears aconsegueix el sisè lloc en els Campionats de Voleibol en Edat Escolar celebrats a Cartagena

2 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Volley

Gover Balear

L’infantil masculí ha estat vuitè, el cadet masculí ha obtingut la setena plaça i el cadet femení, la dotzena

La Selecció infantil femenina de les Illes Balears ha obtingut un meritori sisè lloc en els Campionats d’Espanya de Voleibol en Edat Escolar, que s’han celebrat des de dilluns a Cartagena. Les jugadores de Lurdes Llorenç han perdut el partit per la cinquena plaça contra la Comunitat Valenciana (0-3). De la seva banda, l’infantil i el cadet masculí han quedat a la vuitena posició, mentre que el cadet femení s’ha hagut de conformar amb la dotzena plaça.

L’infantil femení va superar la primera fase de competició després de perdre dos partits, contra Andalusia (1-3) i la Comunitat Valenciana (0-3) i de guanyar-ne un, contra Madrid (3-2). Ja a la fase d’eliminatòries, a quarts de final, el combinat balear va perdre amb Astúries (0-3). Posteriorment, ahir dissabte va guanyar Castella-Lleó (3-0), fet que li va permetre la disputa del partit per al cinquè i sisè lloc contra la Comunitat Valenciana, disputat aquest matí. El resultat no ha deixat lloc a dubtes: 0-3 per al combinat valencià.

D’altra banda, l’equip infantil masculí, que havia tancat la fase prèvia amb tres victòries i invicte (contra Cantàbria, Aragó i Melilla), va tenir un rival molt difícil a quarts de final, Andalusia, i els de Joan Martí van perdre per tres parcials a zero. El mateix resultat van tenir contra Múrcia, i han tancat la competició amb una derrota (1-3) contra Galícia i el vuitè lloc consegüent.

El setè lloc ha aconseguit el cadet masculí després de guanyar el darrer partit contra Catalunya (3-1). Anteriorment, els de Jaume Brunet havien caigut contra Múrcia (2-3) i Madrid (0-3). A la fase prèvia, havien sumat una victòria i dues derrotes.

Finalment, el cadet femení ha perdut també el darrer partit, el corresponent als llocs 11 i 12, contra Euskadi (1-3). Anteriorment, les jugadores que entrena Joan Pont havien perdut contra Cantàbria (1-3) i s’havien endut la victòria contra Canàries (3-2). A la fase prèvia, un triple empat va perjudicar les balears, que havien guanyat dos partits (contra Ceuta i Euskadi) i n’havien perdut altres dos (contra Extremadura i Castella-La Manxa).

S’ha de recordar que en els Campionats d’Espanya de l’any passat, celebrats a Càceres, els millors resultats van ser dos cinquens llocs, a les categories cadet masculí i infantil femení.

L.V.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com