MUNAR ES COMPROMET FORMALMENT EN CERCAR UN ESPAI PÚBLIC PER A LA CREACIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PATINATGE EN LÍNIA DEL CLUB HOQUEI ESPANYA

3 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Hockey, Otros Deportes

Palma, 3 de maig.- El candidat de Convergència per les Illes a la Batilla de Palma, Miquel Munar, s’ha reunit avui dematí amb el Vicepresident del club Hoquei Espanya, Fernando Serrano.

 

Un club mític a Palma, que fa més de 40 anys que s’encarrega de formar a infants i joves en aquesta disciplina esportiva i que lluita en la màxima categoria d’aquesta esport. A més d’haver aconseguit nombrosos èxits a nivell nacional i internacional.

 

Per aquest motiu, i per tal de promoure i potenciar, sobretot l’esport base, Munar, ha adquirit el compromís de cercar un espai públic per construir un equipament esportiu per a la pràctica del patinatge en línia i promoure la creació de l’escola municipal.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com