6è Stage a Menorca 2011, del Judo Reshinkan

4 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Judo, Otros Deportes

El passat cap de setmana (pels dies 29 d’abril a 1 de maig 2011), el Renshinkan va ser l’encarregat d’impartir un curs a Menorca, concretament es tracta de la 6a edició d’aquest stage de judo infantil. Se varen reunir devers 25   judokes que es van concentrar a Menorca, tots en  representació dels gimnasos Bushidokan, Haruka i al Renshinkan i van participar en les 3 jornades programades per a l’ocasió. Entre les activitats programades, a més del judo, hi hagueren  jocs, dibuixos, excursions, escalada, futbol, i un llarg etcètera de activitats. La seu oficial per a aquesta estada no podia ser millor, l’Hotel Almirante Farragut de Ciutadella.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: fiestadeportiva.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com