La Delegació de la Presidència per a l’Esport i el Consell Insular de Menorca signen 6 convenis, a través de l’Escola Balear de l’Esport, per un import de 43.814 euros

4 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

Foto de grup Menorca

També s’han signat 2 convenis de patrocini amb equips de participació individual de l’illa per un import de 7.395,72 euros, a través de la Fundació Illesport

La Delegació de la Presidència per a l’Esport i el Consell Insular de Menorca han signat aquest horabaixa sis convenis, a través de l’Escola Balear de l’Esport (EBE), per un import de 43.814 euros. Els convenis en qüestió s’estableixen amb sis federacions (Vela, Atletisme, Rugbi, Tennis de Taula, Bàdminton i Ciclisme) per a la promoció de les diverses disciplines esportives a Menorca mitjançant programes creats per a aquest fi. Així mateix, la Delegació de la Presidència per a l’Esport també ha signat dos convenis de patrocini amb equips menorquins de participació individual, per un import de 7.395,72 euros, en aquest cas a través de la Fundació Illesport.

A l’acte de signatura, hi han assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, el president del Consell Insular de Menorca, Marc Pons, a més de representants de les federacions signants i representants  dels dos clubs: el Club Tennis Taula Ciutadella (de la Segona Divisió Nacional masculina) i el Club Bàdminton Maó (de la Primera Divisió Nacional).

Pel que fa als convenis signats amb sis distintes federacions, la Federació Balear de Vela rebrà 17.084 euros de la Delegació de la Presidència per a l’Esport i del Consell Insular de Menorca per a la promoció d’aquesta disciplina esportiva amb el programa “Vine a navegar”. Per a la promoció de l’atletisme mitjançant el programa “Atletisme divertit”, la Federació d’Atletisme a través del conveni signat, rebrà 6.630 euros. De la seva banda, la Delegació de la Presidència per a l’Esport i el Consell Insular de Menorca atorguen a la Federació Balear de Rugbi 6.000 euros per a la promoció d’aquest esport amb el programa “Flag Rugbi a Menorca”. D’igual manera, el programa “Tennis de Taula Escolar” de la Federació de Tennis de Taula de les Illes Balears rep una dotació de 4.700 euros. Aquesta mateixa quantitat (4.700 euros) rep la Federació Balear de Bàdminton per a la promoció del seu esport amb el programa “Vola amb el Bàdminton”.  Finalment la federació de Ciclisme de les Illes Balers rebrà 4.700 euros per a la promoció del seu esport amb el program » Un esport per xalar, ciclisme»

En referència als convenis signats amb els dos clubs menorquins de participació individual (per un import total de 7.395,72 euros), s’ha de recordar que el Club Tennis Taula Ciutadella va quedar a la segona posició en la lliga regular a la temporada 2009/10. De la seva banda, el Bàdminton Maó va quedar la temporada 2010 a la sisena posició a la lliga regular.

La Delegació de la Presidència per l’Esport destinarà el 2011 un total de 150.000 euros als convenis de patrocini d’equips amb participació individual de les Illes Balears. Així, a través de la Fundació Illesport i aquests convenis, es patrocina mitjançant els esportistes balears més destacats que a l’actualitat competeixen a escala nacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com