Dilluns, 9 de maig, sorteig del 78è Gran Premi Nacional de Trot

6 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

L’assignació de dorsals es farà a la sala VIP de Son Pardo

El proper dilluns, 9 de maig,  a les 12,30 hores, tindrà lloc el tradicional sorteig de dorsals del 78è Gran Premi Nacional de Trot. L’acte de l’assignació de números als 16 cavalls classificats per a la gran clàssica de trot, poltres nacionals de tres anys, es farà a la sala VIP de l’Hipòdrom de Son Pardo.

 

Els cavalls participants són:

 

● Une Star Photo HM.                    ● Unometro.

● Una Jagersro HM.                        ● Uro West,

● Ungin VC,                                    ● Upala Prim.

● Unitra RS,                                     ● Universal,

● Underthesky.                                 ● Ubekele,

● Under The Sea HM,                      ● Ugly Rid Love.

● Unita Duran,                                  ● Ursus LLM,

● Uncle Yim CS                               ● Union Blai.

 

La clàssica del Gran Premi Nacional està dotat amb 100.000 euros i coronarà el millor cavall de les Illes Balears de 2011. La carrera té un recorregut de 2.150 metres, sortida amb autostart i està programada per a les 17,55 hores, del diumenge 15 de maig.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com