Celebrades les cerimònies d’inauguració dels Campionats d’Espanya de Gimnàstica Rítmica i Judo en Edat Escolar

8 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística, Otros Deportes

S’ha dut a terme en paral·lel al nou Centre Poliesportiu de Sant Francesc, a Formentera, i al pavelló de Sa Blanca Dona a Eivissa, amb gran afluència de públic

Aquest horabaixa, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha assistit a la desfilada inaugural de les 17 seleccions participants en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica en Edat Escolar, que s’ha fet, amb gran expectació de públic, al pavelló de Sa Blanca Dona, a Eivissa.

Només unes hores abans, s’ha fet així mateix la cerimònia inaugural dels Campionats d’Espanya de Judo al nou Centre Poliesportiu de Sant Francesc, a Formentera. Enmig d’un nombrós públic assistent, s’han dirigit a tots els espectadors i esportistes el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el cap de l’àrea de la subdirecció de Promoció Esportiva i Esport Paralímpic del Consejo Superior de Deportes, Juan Manuel Hueli. A la desfilada dels representants balears, darrere la bandera de la Comunitat, s’hi ha sumat la mascota de la competició de judo, Judonet.

Els Campionats d’Espanya d’aquest cap de setmana acullen a Eivissa i Formentera gairebé 1.800 persones, entre esportistes, àrbitres, tècnics i familiars. El comitè organitzador està compost pel Consejo Superior de Deportes, el Govern de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa, el Consell de Formentera i les federacions espanyoles i balears de Gimnàstica i de Judo.

 

www.judoygimnasiaritmica2011.es

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com