JUVENILS B LLIGA. FERRE 3 – SPORTING MAHONÉS 4.

8 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
escudo-ferrerias

Ahir capvespre els juvenils Menorca ven perdre per 3 a 4 contra l’Sporting, va ser una llastima ja que teniem l’empat, peró un gol de penal en el minut 90 va fer que l’equip maonés guanyes el partit.
El primer temps va ser de molts gols, ja que va acabar amb empat a 3 i quant encará no havien passat tres minuts va arribar el primer gol visitant, un gol que va fer que ens costes de reaccionar, l’Sporting controlava el partit en aquests primers minuts, peró poc a poc vam anar entrant dins el partit i creant perill, en només 5 minuts vam disposar de 2 clares ocasions per empatar, peró l’equip visitant en una contra amb passada llarga ens va marcar el segon gol.
La reacció dels jugadors va ser bona i vam passar a dominar es partit, arribant amb perill, el primer gol que va fer en Davi Perez no va arribar fins el minut 31 quant ja haviem disposat de 4 ocasions clares per marcar, vam continuar apretant i en el minut 36 en Lluc Sans va conseguir el gol de l’empat fent un gran xut vaselina de uns 30 metres.
Els darrers minuts del primer temps eren de domini del nostre equip que va veure com en el minut 42 giravém el resultat amb un altra gol de Dani Perez quant millor jugava l’equip, peró quant semblava que arribariém amb 3 a 2 en el descans ens van empatar en una jugada trabada dins l’area.
El gol en el darrer minut va influir en el segon temps ja que,vam perdre la frescura en atac i ja va costar mes, només vam poder veure alguna ocasió aillada en el segon temps després d’haver tingut moltes ocasions el primers 45 minuts, es partit es va nivellar mes, semblava que es partit acabaria igualat peró el penal en el minut 89 va fer que ens quedassim sense puntuar.
Una llastima per l’esforç de tots els jugadors que havien merescut guanyar per ocasions, peró almenys l’empat era bo.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com