REGIONAL LLIGA. MENORCA 2 – FERRE 0.

8 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
escudo-ferrerias

Ahir derrota de l’equip de regional per 2 a 0 en es camp del Menorca, es partit peró va estar obert fins a falta de 10 minuts en que l’equip maonés va marcar el segon gol, abans es partit havia estat imprevisible ja que vam estar controlant es partit en algunes fases, peró no vam poder superar la poblada defensa del Menorca, per el partit d’ahir vam treure un equip molt jove en que només 2 jugadors tenien mes de 21 anys, per lo que l’actitud va ser bona i només la falta de gol ens va condemnar de nou a poder treure un resultat positiu.
El Menorca va demostrar tenir un poc mes de veterania i l’equip mes conjuntat, cosa que va fer servir per mantenir el marcador de 1 a 0 durant molts minuts, el gol havia arribat en el minut 23, peró abans haviem tingut el domini del joc durant alguns moments, a partir del gol vam intentar reaccionar en que els jugadors ho van fer be, només faltant poder obrir la porteria contraria.
La setmana que ve jugarém es darrer partit de lliga en que ens visitará el Penya que tampoc si juga res, intentarém acabar la temporada donant una alegria a la nostra afició.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com