El Consell presenta el Gran Premi Nacional 2011

11 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El Consell presenta el Gran Premi Nacional 2011 i ofereix un dinar de germanor a propietaris  i menadors que diumenge disputen la gran clàssica del trot

Avui migdia la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol,  el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM), Agustí Mascaró, i el president de la junta Gestora de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han presentat el 78è Gran Premi Nacional del Trot, acte al qual han assistit també nombrosos propietaris de cavalls i alguns dels menadors que diumenge (17,55 hores) lliutaran per guanyar la gran clàssica. La presidenta del Consell ha mostrat la seva satisfacció pel treball fet des de l’IEHM en favor del trot i de retruc en favor del manteniment del sector primari a Mallorca, una part del qual prové directament de l’activitat que genera l’esport del trot a fora vila. Armengol també ha tingut un record per l’anterior president de l’institut hípic, Antoni Nadal, de qui ha alabat la seva tascat al front de la institució durant el tres darrers anys. Agustí Mascaró, per la seva part ha desitjat sort a tots els participants i ha assegurat que des de l’IEHM s’ha treballat sempre per defensar i promocionar l’esport nacional. Joan Llabata ha desitjat que el 78è Gran Premi mantingui el caràcter competitiu i continuï essent la gran festa del trot.

A l’acte també hi ha assistit els dos artistes Joan Oliver i Joan Brunet, autors dels trofeus que se lliuraran diumenge a la quadra, al criador, a l’entrenador i al menador del cavall que guanyi la gran clàssica del trot balear i nacional.

Finalment, a primera hora de la tarda, el Consell, de la mà del conseller de Presidència, Cosme Bonet,  ha ofert el tradicional dinar de germanor entre propietaris i menadors dels 16 poltres nacionals de 3 anys que disputen el Gran Premi del proper diumenge.

 

Fotos IEHM: Acte oficial a la seu del Consell (Joan Llabata dirigint-se als presents i foto institucional amb els trofeus i els autors dels premis) i fotos de grups de propietaris i menadors dels cavalls que participen en el Gran Premi Nacional del Trot 2011.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com